Za máminou sukní

Za máminou sukní

Anotace: ... jo, tam bylo asi všem nejlíp

Za máminou sukní úkryt se střechou,
sny životní a bezstarostnost útěchou.
Jak pavoučí sítě sny si spřádáš,
za máminou sukní argumenty máváš.
Až jednou odejdeš, že všem smutno bude.
Ale možná se vrátíš s pláčem a studem.
Kolikrát si tahal mámu za sukni,
že potřebuješ její radu
a pak jí vyčítal že nesmíš tohle a tohle...
Prostě bral to jako zradu.
A vyhrožoval, že tady taky nemusíš být.
Najdeš si práci, zařídíš byt.
Ale postupně zase klesalo odhodlání tvé,
protože postupem času si zjistil,
že odejít není tak jednoduché.
Autor melebele, 22.09.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí