Vlasy na skle

Vlasy na skle

Anotace: ...

Vlasy na skle. V trolejbuse. Jedné blonďaté holky. Tvář má chladnou, od okýnka.
Vlasy na skle. Venku prší. Okno se rozpouští. Roztýká.
Vlasy na skle. Lepí se jak na uplakanou tvář.
Vlasy na skle. Je mi zima. A všem okolo taky.
Vlasy na skle. Tulíme se sami k sobě. A čekáme mesiáše.
Vlasy na skle. Takhle vypadá apokalypsa?
Autor El1s, 22.09.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí