La France grande

La France grande

Anotace: věnováno mé zaslíbené zemi...

Na Francii jsem vysazen,
Galský kohout, zaslíbená zem,
Bagety a sladký džem,
Francie, vysněný sen,

Provence a třeba i Paříž,
The best of…nevěříš?,
Chansony znějí ze všech stran,
Tóny harmoniky a varhan,

Je t´aime,
Pojď sem,
Chci v tobě žít,
Chci přestat jen snít,

V odrazu Seiny,
Je každý stín stejný,
Jen jediný vyčnívá,
Věž Eiffelova,

Pyramida ze skla,
Křehká a lesklá,
Čistá jak pudr,
Museum Louvre,

Hory a kopce,
Spásají ovce,
Písek bez skvrny,
Bičují vlny,

Pod stínem platanů,
Vůně pečených kaštanů,
starobylé nákupy,
vína, sýry, pršuty,

Převelebná harmonika,
Starobylá bazilika,
Všudypřítomná pohoda,
No…radost ze života
Autor Muta cum liquida, 26.09.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takový charakteristický:-DDD

29.09.2006 10:14:00 | Lisa Kloboučková

nezapírám

28.09.2006 22:36:00 | Muta cum liquida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí