CIT

CIT

Anotace: to je tak když někoho strašně milujete ale rozum to nechce doprat...

Mám sen , stojíš tam ty a já,
ty se na mě podíváš a řekneš mám tě rád.
Já nechci ale tvé oči mě udolají.
Cítím jak ze mě hlasy volají.
Přiblížím se a cítím polibek,
nééé moje duše nechce ,
ale citům se nedá poručit...bohužel
Autor allenie_eve, 26.09.2006
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí