Bílé peklo

Bílé peklo

Anotace: ...drogy...

Je to jenom bílej prášek,nemusíš mít strach.
Má to jenom jeden háček,někdy chová se jak vrah.
Je to jenom trochu prachu,
přestaň se už bát.
Dá ti křídla,snese k peklu,
všechno co si budeš přát...
Z reality odnese tě,
budeš mít svůj svět.
Vždycky budeš chtít s ním letět,
zapomeneš cestu zpět!
Pak tě spoutá svoji silou,
zbyde z tebe kost a kůže,jen beznaděj z bídou...
Vždyť byl to jen bílej prášek
co vzal ti tvý já,
Stoprocentně můžeš vsázet,
že zůstaš s ním sám!
Byl to jenom bílej prach,
co vyřadil tě ze světa.
nemusels mít přece strach,
dostal ses až do pekla!
Do bílího pekla,
z kterýho je těžká cesta.
Možná se to nezdá,
však vrátí se jeden ze sta!
Autor RustyHalloes, 27.09.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

radši si to jednou okusit když jseš v pohodě než tím hledat východisko kdy je ti zle.... jinak jsem taky proti tvrdým drogám..

02.10.2006 20:59:00 | zewlakk

hmmm, to je celkem pravda, ale mnohny je prostě silnější zvědavost, no...

27.09.2006 17:28:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí