Nechci

Nechci

Anotace: to je dobrý jak přesně vyjádřit můj pocit...taky zmatený!...

Nechci tě vidět , nechci te znát,
nechci te vnímat, nebudes me srát,

tolik trapení kolik jsi mi dal, mi někdo stokrát nahrazoval a nahrazuje dál!

Avšak miluji tě to mi věř, nemysli nad tím , nic neřeš,
nikdy nepřestanu, to si piš, tak a teď už to víš,

proto nechci tě ztratit, chci tě znát!
Budem kamarádi napořád?
Autor allenie_eve, 27.09.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí