Ty víš...

Ty víš...

Anotace: anotace

Ty víš,že miluju tě moc,
o tobě bych snila celou noc.
Ty nevíš jaký zdá se mi o tobě sen,
Přála bych tě líbat celý den.
Chtěla bych ti šeptat do ouška,
MILUJU TĚ LÁSKO!!!
Autor AnGiE-AnGeL, 27.09.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí