Děkuji Ti!

Děkuji Ti!

Anotace: Básnička pro mé přátele k Vánocům sice jí sem dávám trochu pozdě, ale ... není jen o Vánocích

Prskavky prskají, svíčky svítí
A já jen chci ti říct : Děkuji Ti!
Za vše, co pro mě děláš, ale hlavně že JSI,
Za to ti vřele děkuje tvá Kejsy.
Jsi pro mě jako hvězda, která náš svět prosvětluje
A do mého srdce se navždy zapisuje.
Ale jsi také jako slunce na nebi,
Co otevře své srdce a řekne mi:
„Mám tě rád/a“
Za tyto slova tě navěky budu mít ráda
A budu vděčná, za tak dobrého kamaráda.
Můj život může být skvělý jen s pravými přáteli,
Díky, že Tě mám, jen s Tebou je mi krásně na zemi.

S láskou a přáním všeho nejlepšího do roku 2005
Tvá Kejsy = Mona

P.S. Přeji Ti lásku, štěstí a vše, co budeš chtít,
Život je krásný, tak neváhej a běž ho naplno žít.
Nikdy nevíš, kdy tvůj poslední den nastane,
Tak si užívej života a sudička Osudu se tě možná zastane.
Náš osud je vepsán do Knihy osudů,
Tak se snaž co nejvíc a neudělej světu ostudu.

Kupu štěstí ti přeje
ta, které se srdce při pomyšlení na Tebe rozehřeje
Autor Mona, 30.01.2005
Přečteno 1434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

krásný.... seš skvělá..... dokonalá.... super.... hvězda...

19.11.2005 18:44:00 | Maccek....

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí