Pro tebe...

Pro tebe...

Anotace: on ví, že je to pro něj...(pls žádný komentáře)

I když stalo se toho mezi námi moc,
Nikdy nikomu neříkala jsem o pomoc,
Vím, možná stalo se to nepodstatnou věcí,
Když mé city byly uvězněné v železné kleci,

Přes vše zlé já vnímám smutně to co bylo,
To slovo konec do paměti se mi vrylo,
Jsi v mém životě navždy uvězněný hráč,
Tys však nehrál, byl jsi povětšinou spáč,

Už si nedáš motat hlavu vše já vím,
Ale za špatně s tebou já být neumím,
Tohle jsou obyčejné řádky tobě patřící,
Uhasínaly, ale teď jsou opět hořící,

Dokonalostí neoplývají, ale ráda je píši,
Ještě nevíš jak má osobnost k tobě vzhlíží,
Ale ty si nedělej z ničeho už vrásky,
Máš kamarády, já ne….a ty ti dají plno lásky
Autor Gamy, 28.09.2006
Přečteno 845x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí