Smutná láska

Smutná láska

Anotace: vratila jsem ji...ani nevim proc...snad bude stat za precteni a komentare

…střep přerval tepny vedoucí mou lásku k Tobě…
Toužila jsem Tě milovat, chránit Tě…starat se…rozmazlovat…

Ale jedno NE způsobilo ránu v srdci…
bolavou jako by ublížil ten nejostřejší střep…

Celičkou dobu jsem Tě milovala –
-nechtěla jsi to slyšet, proto jsem přestala křičet-
-mám Tě ráda-na celý svět.

Vidím to jinak, zajímavá věta,
tak promiň, už chci jít-do růžovějšího světa.

Tam, kde Tě budu smět milovat bez výčitek z bolesti…
Kde budu klidná…a neuslyším…to je ale neštěstí…

To Ty první říkala jsi-jsme si tolik podobné,
ale která z nás mohla tušit, že to takhle dopadne…?

Tak prosím, má největší lásko…zapal růžovou svíčku a-
nech mě odletět na Tvých andělských křídlech.

Kašlu na verš…volný rým,
nech mě letět, stejně spím…

a poslední píseň , co uslyším…
něžný hlas Celine Dion…

a v refrénu…I´m your Angel…uvidím Tvou Tvář…
budu cítit klid…a pomalinku budu upadat do snů…
jen z posledních sil zašeptám…Miluju Tě a nikdy nepřestanu…andílku…
…YOU ARE MY ANGEL…
Autor sportackaverunka, 28.09.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já z toho tu lásku cítím. Já myslím, že to sdělení v tom jasně je. Je to moc hezký.

28.09.2006 22:42:00 | Blazius

Stojí to za komentář, ale co k tomu chceš vlastně slyšet, když na to kašleš? To já teda nevím...:o)

28.09.2006 22:09:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí