Prosba

Prosba

Anotace: Taková zasněná básnička :P

Draku, já chci vidět svět,
sednout si na záda tvoje,
chci se s tebou proletět,
splň mi prosím přání moje.

Vezmi mě s sebou do oblak,
ukaž mi svět nahoře,
chci vidět všechno-každý mrak,
i tvůj domov na Dračí hoře.

Zanes mě až tam, kde končí svět,
pryč od všech problémů a starostí,
až doletíme tam, tak hned,
se klid v mé mysli rozhostí.

Vem mě prosím s sebou,
do svého-lepšího světa,
chci být tam a s tebou,
vydržím tam celá léta.

Nechci být už tady dole,
mít jen sny; uzavřené v sobě,
chci vidět, lesy, louky, pole,
a tak svěřuji se tobě.

Vyslyš prosím prosbu mou,
i když trochu troufalou,
vem mě odtud prosím pryč,
od bran tvého světa dej mi klíč.
Autor Scalie, 29.09.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná báseň, někdy se tak taky cítím...

08.10.2006 09:34:00 | EQUUD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí