NAvždy sama?

NAvždy sama?

Anotace: ......

Jednou všechno skončí,
a tobě dojde kde dělal jsi chyby.
Najednou zjistíš, že krátký vztah nestačí,
chceš vrátit všechny sliby.

Už je ale pozdě něco napravit,
můžeš snad jen slzy stírat.
Chceš čas zastavit.

A začínáš se bát ,
bát, že budeš už jen sám.

Že na světě nemáš místo,
tak přesně ten pocit mám.
Že do smrti budu sama,
že nikdo neřekne mi zlato.
Autor Luďka, 29.09.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí