Pro tebe

Pro tebe

Anotace: pro to nejdražší co máte ;)

Básnička jen pro tebe,
chce tě vynést do nebe,
taky ti říct jednu věc,
co si přečteš není kec.

Jsi dražší než slovo ve větě,
jsi nejdražší na světě,
jen ty jsi mi vším,
opravdu tím nejdražším.

Jsi má láska,jsi můj pád,
jsi můj nejlepšejší kamarád,
doufám že i zůstaneš,
a vžycky mi pomůžeš,

ZŮSTAŇ TAK A NEMĚŇ SE!!!,
to je konec prober se.
Autor allenie_eve, 30.09.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí