Romance člověka

Romance člověka

Anotace: Poslední dobou píšu básně s temnější tématikou než obvykle, uvidím jestli se to zlepší s příchodem zimy............

Až černá popere se s bílou,
z účelu který světí prostředky,
pro důvod který chápou všichni,
to poslední lidé zhynou.
Zničí se svojí,
ne cizí sílou.

Přijde pak doba kdy zbraní budou polibky,
a pokud někdo sedí nahoře,
nedostane provize za dobře vykonanou práci,
na odbyt jdou náhrobky.
Zbude pro mě,
pro všechny.
Autor Res!st, 30.09.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí