Matička smrt...

Matička smrt...

Anotace: ***

Je tu všude a dostane vás!
O kom to mluvím? Přeci matička smrt!
Brousí si kosu – ano na nás.
Bůh nás v seznamu škrt.

Jestli ne teď, přijde později.
Nemůže hned ty miliardy lidí obejít.
Ti co jsou stále tu, chovají naději,
že zapomene a nenechá je jít.

„Vezmu jednu, vezmu druhou,
duše se mi z nebe řítí.
Ty převelice těžké jsou.
Chcete peklo nám zavařiti?!“

Jeden hřích je jedna tuna.
Obláček se pod nohama protrhne.
sv. Petr od Brány mává, Bůh tě zavrhne.
Autor Christien, 30.09.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí