Přetvářka

Přetvářka

Anotace: Moje nejstarší dochovaná básnička (1997). Pohled na život, který se změnil jen minimálně.

Sbírka: Tak nějak od srdce

Plakala jsem očima bez slzí,
plakala pro to, co nemrzí.

Smála jsem se smíchem bolestným,
smála jsem se spánkům bezesným.

Hrála jsem city nevšední
hrála jsem pro ty, co zevšední.

Hrála jsem role s maskami
z knížek s černými deskami.

Na konci hry já klaním se všem
a tělo své dám těm dřevěným zdem.
Autor Doriana Marková, 01.10.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná nevím, co k tomu mám říct, jen že mě to hodně oslovilo...

28.12.2006 18:04:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí