Tobě...zpověď...lásce....

Tobě...zpověď...lásce....

Anotace: Já jsem takový smolař:)

Cítím tlak té díry
Pod žebry a hrudní kostí
Možná se to týká srdce?
Vlastně určitě...
Ach jo...

Proč já?
Co se to stále děje?

Není to fér...
Tak nějak víc vědět
Anebo něco mít
A nevědět pak vůbec nic...

Můj život je obyčejná houpačka
Dvě pevná lana a jedna dřevěná deska
Přivázaná ke stromu
(ta je nejhezčí)
A houpe se a houpe...

Ale je dost velká pro dva ne?
Tak proč pořád sedím sama?

Pojď si sednout ke mně
Bude sranda
Budeme se houpat spolu
A spokojeně se smát...
V životě se má člověk bavit

Houpačka jako z pouti
A na kolotoče můžeme zajít
Mám je ráda...

Ale Tebe mnohem
Mnohem
Milionkrát
Víc
Jako nic...
A Ty nevíš nic.
Víš?...
Autor KreestynaK, 02.10.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí