Čas

Čas

ČAS

V srdci je ukrytá láska,
v růži je skryté přání,
na čele je malá vráska,
stáří už není jen zdání

V moři jsou obrovské slzy,
v lese se ukrývá strach,
roky nám uplynou brzy,
a pak se změníme v prach

Čas je náš vládce,
plyne jak dým,
potrestá zrádce,
to já dobře vím
Autor Andrea de Taverne, 03.10.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná básnička se zajímavými slovními obraty.

03.10.2006 14:38:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí