Sen

Sen

Anotace: Zdál se mi nějaký mystický sen, jak mě černým oknem vsává démon a honí mě podél zamrzlé řeky, v které umírala labuť mrazem.

Pluje bílá labuť,
smrt téměř na kahánku,
řekou zmrzlou,
řekou studenou
k věčnému spánku.

Podél řeky utíkám,
těžko říct, co mě honí,
toužím zachránit tu bílou labuť,
skočit do křehové vody za ní.

Mrazem voda tuhne,
voda žene labuť proudem dál,
sama se musím zachránit
labuť svému osudu ponechám.

Však srdce lítost sžírá
že krásná labuť zemřít musí,
ale i mě satanovo zlo
ve snu téměř dusí...
Autor melebele, 03.10.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí