Skok

Skok

Anotace: Opravdu zážitek

Strach, tak moc se bojím
Adrenalin, cítím jak proudí mi krví
Vzrušení, stoupá až po okraj
Radost, to čiré šílenství
Bušení srdce, cítím jak krev mi pumpuje v žilách
Myšlenky, myslím jen na ten děsný strach
Život, tak moc se o něj bojím

Už to přichází, už to cítím
Tu nesnesitelnou tíhu
Vše mě táhne k zemi
Na čem mi v životě záleží?

Radost, jsem tak šťastná
Adrenalin, tak silně mě ovládá
Vzrušení, nemohu se na nic soustředit
Strach, zamávám na něj do dáli
Bušení srdce, tak mocně mi nikdy netlouklo
Myšlenky, utíkají a né a né stát
Život, cítím jak moc si jej vážím
Autor Ellanie, 03.10.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí