Marnost

Marnost

Anotace: lidé jsou na lidi saně...

Kde spává dobro,
Kde žije jistota,
Životní cíl,
Lidská prostota,

Uzel a smyčka,
V závanu šera,
Oběšen dnes,
Bezvinný včera,

Oči plné smutku,
Potoky deště,
Přející žal,
Ať prší ještě,

Zlomená křídla,
Zplihlé peří,
Ztracené klíče,
Od spásných dveří,

Přízemní mlha,
Spadené listí,
Boje a války,
a…teroristi,

Stříbřité slzy,
Na bledé tváři,
Spásné to světlo,
Co ze srdce září,

Osud však bolí,
Lidi jsou saně,
Zítřejší den,
Visíc na laně
Autor Muta cum liquida, 03.10.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí