Plamínek

Plamínek

Anotace: Posezení u svíčky.

Plamínek
============
Zapálila jsem svíčku,
plamínek hoří,plápolá,
kol dokola je černočerá tma,
jakoby nic jiného nebylo,
jen svíčka,já -my dva.
Hledím a vnímám jen ten plamínek,
odkrývá spoustu mojich vzpomínek
jenž má duše si vryla do paměti,
od teďka,až téměř do mých pěti,
jako bych vracela se životem.
Něco šlo ztěží,něco bylo krásné,
v tom zčista jasna svíčka zhasne,
kolem je tma a mě dochází,
že neni třeba se vracet,
ale brát život,teď a tady jak přichází.
Něco půjde zlehka,něco ztěží,
takový je život,tak to běží,
mé štěstí jen v mých rukou leží.
Zapálila jsem plamínek,
ale svíčka nehoří.
Teď plamen v mém srdci plápolá.
Autor JEIDY, 04.10.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí