Na samotě

Na samotě

Anotace: jen taková vizuální představa

Dopsala má ruka znavená,
kleslo čelo na stůl,
klesla ramena.
Otlačená od rohu,
na čele otisk starých novin bulvárních,
v srdci vymeteno,
rozsypaná slovíčka vulgární.
Rozemletý prášek na nervy,
hned vedle povaleného zbytku májkové konzervy.
Taky drobky nedojedeného rohlíku s ovesnými zrníčky.
Dávám si pár drobných do zamaštěné skleničky.
Na elektriku a taky uhlí,
abych se ohřála za chladného rána.
Zůstala jsem sama,
ve svetnici ze starodávných dob,
kde nezaštěká pes,
neboť samota je hrob.
Autor melebele, 04.10.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No já bych si toho psa pořídil:)

04.10.2006 10:47:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí