Vědma

Vědma

Anotace: ***

Do křišťálové koule okem budoucnosti proniká,
slyší, jak dětsko pláče, když ztratí dudlíka.
Vidí, z karet jen při pohlédnutí krátce,
kdo je tvůj přítel a kdo tvůj zrádce.

Na sametu černá kočka, které dvě zelené oči blýskají,
snad i ona ví o lidském trápení,
když si po sobě dvě srdce stýskají.

V kávové sedlině nechá náš osud pěkně uležet,
a pak poví nám,
na čem by nám v životě mělo záležet.

Plamen svíčky nechá klidně dohořet,
stříbrným prachem na tmavé cestě ukáže ti lesk
paní zahalená do závoje budoucnosti
pomůže odhalit tvůj stesk.
Autor melebele, 04.10.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí