Střípek z mozaiky XII. - Bílo-tmavomodrý

Střípek z mozaiky XII. - Bílo-tmavomodrý

Anotace: Pár rozhozených slůvek - ani přesně nevím, kdy jsem je psala, ale myslím, že jsou celkem výstižná. Jako obvykle psána Luinovi:-)

Jsi lístek vytržený z kalendáře
s pár poznámkami o životě
a datumem DNES
Cosi píšeš mezi řádky
- ty se špatně čteš
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí