V kavárně

V kavárně

Anotace: jen tak jsem seděla v kavárně a pozorovala a napadlo mě tohle...tak posuďte jaké to je...

V kavárně je plno lidí,
obsluha je příjemná.
Káva chutná, všichni pijí,
sklenka je jak bezedná.

Ten je šťastný, ta zas řeší
s kamarádkou problémy.
Plachý úsměv, slova těší,
odchází spokojeni.

Sama u stolku já sedím,
list papíru před sebou.
Oči prostorem mi plují
s otázkou, snad prosebnou..?

Každý jiný - smějí se, povídají, mlčí.
Takový malý Babylon,
jako když každý jinou řečí mluví.
Ona povídá, poslouchá však on?!

Pobudou tu různou dobu,
jeden drink, či hodinu.
Pak jdou ale všichni domů
za psem, kočkou, rodinou...
Autor Jiřina, 04.10.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám... když se jednou za uherský rok povede, a já můžu sama sedět u kávy v restauraci, mít chvíli čas, papír před sebou a ve vzduchu nechat poletovat své myšlenky, pocity... a perem pak rozhodnout, které ukážu světu... :-)

05.10.2006 10:56:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí