Roko vše nejlepší

Roko vše nejlepší

Anotace: Pro Roko, která má krásné kulaté narozeniny

Přijmi prosím moje přání,
měj život jen stále krásný,
co bych k tomu ještě řek,
když nádherně kulatý máš svůj věk?

Není to tak Roko dávno,
co zázrakem se tady stalo,
kdy prvně tvůj hlásek pláčem řek,
SVĚTE –SVĚTE JÁ TU JSEM!

Neohlížej se už zpátky,
jen pokoukni po tom co bylo krásný,
na špatné už zapomeň,
jen to hezké si připomeň.

Hezkého je sice málo,
však prožít to přec za to stálo,
vzpomeň si těch krásných chvil,
od kdy tvůj půvab se narodil.

Je tak Roko jen na tobě,
co hezkého si nosíš v sobě,
co tě hřeje na duši,
a tvé srdce rozbuší.

Já přeji tobě tady dále,
jenom samé hezké chvíle,
bez starostí - problémů,
ty nech někomu jinému.

Zdraví ať ti stále slouží,
splní se ti po čem toužíš,
klid přeji tvé dušičce,
to ti přeji ze srdce.

Úsměv tvůj ať také zdobí,
tvoje tváře-tvoje oči,
ať půvab tvůj jen doplní,
a tento svět nám ozdobí.

Cit a lásku dávej tomu,
kdo dostane se k srdci tvému,
něhy měj tak nejvíce,
žij si jako v bavlnce.

Vše nejlepší k narozeninám.
Autor bobi bobie, 05.10.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Já se k vinšování
připojuji zcela...
ať splní se ti,
co bys nejvíc chtěla...

A protože vím,
že věk ti šmrncu přidá,
už teď se těším
na stovkový mejdan!!
;o))

05.10.2006 13:51:00 | Cecilka

Človíčku Bobíčku děkuji moc !!!
Kdybych se měla mít tak, jak mi přeješ,
tak by to bylo snad až moc krásné.
I když - co já vím?
Třeba to dnes začne.... :-))

05.10.2006 11:37:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí