ŠPATNÁ NÁLADA

ŠPATNÁ NÁLADA

Anotace: ne vždy se daří

Špatná nálada
´´´´´´´´´´´´´´´´´´
Dnes upadám do jedné ze svých nálad,
kdy připadám si jako silná kniha záhad,
co se to se mnou děje,
proč celé tělo se mi chvěje,
proč se ti dneska Bože vzdaluji,
sama se sebou bojuji,
ten zbytečný boj s obavy?
Co je zas špatně?
Proč nic mě dneska nebaví?
Říkáš:"Proč ptáš se mě?Jen ty znáš odpověď,
jen v tobě samé je."
Máš pravdu,
nechám věci jen tak plynnout,přijímat,
odstrčim hradbu,
musum jít dál,zpět se nedívat,
znova najít v sobě lásku,
k sobě,k životu,
zas blíž jsem Bože k tobě,
namalovals pro mě,
duhu na modrou oblohu
a černou a šedou ve mě zaplavil zářivými barvy.
Díky,příteli.
Autor JEIDY, 05.10.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...asi ti tam v předposledním řádku schází písmenka ...
...cit máš o tom žádná ale asi by to šlo napsat jednodušeji a tím i čtivěji ...
...pěkně smutná ...
...a zas bude líp ...
...nebo hůř :)))) ...

05.10.2006 13:18:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí