Proč do nebe?

Proč do nebe?

Anotace: ...

Ležíš před domem,
hledíš do země,
proč tímto způsobem,
odešla jsi ode mě.

„Miloval jsem tě“!!!!
Toť má slova pro tebe,
a znovu, znovu se ptám,
proč odešla jsi do nebe.

To ne vítr, ale ty,
kdo osudné okno otevřel,
proč v dopisu stálo,
že já na tebe zanevřel?

Vždyť já tě miloval!
Proč, proč do nebe?
Autor honnnzik, 05.10.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí