Šedou ulicí...

Šedou ulicí...

Anotace: snad každou puklinu svojí ulice znám, ale nikoho nového nepotkám...

Kdybych tak potkala známou tvář...
Od srdce řekla bych,
„Ahoj, jak se máš?“

Ale každý den je jak odrhovačka.
Ta samá ulice,
stejná cesta do práce
a po známé tváři ani živáčka....

Kdybych tak potkala kamarádku,
se kterou jsem kdysi brázdila jako dvě královny nocí...
Od srdce vydral by se mi radostný pocit.

Katko, Petro ....
Byly jsme holky téměř z jedné školky.
Odrostlé ve stejných školních lavicích,
dětská léta až po kraj dospělosti
jsme si spolu prošly tou naší ulicí...

Kdybych tak potkala některou z vás...
Aspoň na pár slov prohodit,
vím, že by se mi zase šlo tou starou ulicí snáz.

Vy jste ji opustily,
jen já v ní kroky k domovu drmolím,
kdybych tak potkala aspoň jednu z vás,
radostí ten starý asfalt klidně rozdrolím...
Autor melebele, 06.10.2006
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak prohoď pár slov s námi :-) My do Tvé ulice nepatříme??? :-D

06.10.2006 08:04:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí