Noci muzejních expozic

Noci muzejních expozic

Anotace: ...

I kdybys snad musela utišit noci muzejních expozic,
tlachy uměleckých skvostů minulých životů bez domova,
snad i setřít prach a stín ze zažloutlých pohlednic
kostelní mrákoty hlubiných poznání vlastního slova
či kterékoliv z umrlých květenství březích samic
okrouhlých opálů klesajících hodnot tvého života.
Stále bys měla dost práce
I na zítra
Pozítří
Život.
Autor Thilion, 07.10.2006
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí