Sen

Sen

Anotace: Sen či realita?

Sen
======
Upadám do spánku,zmožena únavou,
jak lístek letící ve vánku,
vstupuji do snové show.
Ve snu je možné zcela vše,
je to jak vstoupit do programu magie,
kdy můžu býti vším,
i tím,čím býti nechci,
zažiju všelijaké zvláštní věci
a pocity a touhy různé,
někdy jsou krásné,jindy hrůzné.
Ptám se - co je to za svět fantazie
kam duše má se vydává?
Zda v realitě,či ve snu více žije,
či jen mé podvědomí si se mnou pohrává?
Ať je to tak,či zcela jinak,
těším se,kam dovede mě sen
a neptám se,proč tam jsem,
spíše co dělám,co cítím,
kdo je kolem mne,
proč,když dobře je mi,
můj budík řekne"Adie"
Svět snů je stavem mysli,
co a proč zdá se ti,
sám si zjisti.
Autor JEIDY, 07.10.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí