PODZIM

PODZIM

Anotace: Nálada ke mění sluncem

PODZIM

Když se kouknu z okna v dál
Slunce svítí už jen chvíli
Chladno čeká opodál
Brzy přijdou kruté zimy

Zima čeká na zápraží
Léto jde tam za sluncem
Ještě podzim hřeje
Večerem je už jiný den

Tak se těšme je to blízko
Další teplé počasí
S jarem budou naše lásky
Nosit hebké obláčky

S láskou z jara
Přijdou nové city
Zima už se schová
A nám zbudou otázky
Kdo se ke mně dneska
Přijde ohřát…
Autor Miroslav Deadhead, 07.10.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí