Anděl

Anděl

Anotace: co možná andělem ani nebyl

Přišel ke mě anděl,
bez křídel a bez poslání.
Jen tak sám od sebe
bez zázraku a nepozvaný.

Seděl naproti mě
a díval se mi do očí
plný smutku, radosti, života a smrti
čekala jsem, že se zasměje či rozbrečí.

Jeho pohled trval celou věčnost,
a pak jsem to zahlédla
v jeho očích byla vděčnost.

Protože jsem se rozhodla žít
ať už s tebou nebo bez tebe,
že jsem se rozhodla bojovat
o to být lepší a mít ráda sama sebe.
Autor Květa, 08.10.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí