Kočka

Kočka

Anotace: nevinna je kocka, lide naopak

Kočka spokojeně na okně si sedí,
večer uteče a jde lovit, to přece dávno všichni vědí!
Vedle nevinné koťátko se k ní tulí,
venku chlapeček s rozbitým kolenem bulí.
Mňauu, mňauu, kočka hlasitě si mňouká,
pán s ní spokojeně si píseň brouká,
kočka roztomile vypadá,když do fousků jí větřík fouká.
Nikdo neřekl by, že tohle zvíře dokáže zabíjet,
nežije jen z konzerv, musí si jinak sílu nabíjet.
To kočku omlouvá, ale proč mi lidé zabíjíme?
Nejde jenom o zvířata,a le i o lidi.
To místo síly asi sebevědomí si nabíjíme.
Možná vrátí se nám ve zlém naše chování,
třeba na nás někdo kouká a všechny naše činy vidí.
Autor Gagulii, 02.02.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí