Omyl

Omyl

Anotace: Jen taková krátká myšlenka...

Je to láska na dálku,
je to vzácný vztah,
život měním v památku
a nechci žádný krach!

Když otevírám srdce mé,
je to pouze krok,
jsme neomylní-a říkám né
Když živý,tak pouze rok,
a přesto díky za pokrok!

Svět je chvilka chaosu,
a vesmír plný let,
tak ptám se tedy naposled,
proč básník se tu splet?
Autor Frenky_dlouhan, 08.10.2006
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: tajemná slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí