POLIBEK

POLIBEK

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlenííííí...

POLIBEK
Polibek dát, tak moc to pro mne znamená,
cítit , že nejsem sám a obejmout Tvá ramena.
Zasněný pohled, za kterým má obava se skrývá,
zda ústa Tvá, již nikdo jiný nedobývá.

Myšlenky, rojí se jak divoké včely,
proč však píchat do úlu, když jsme ještě celí.
Zahodím obavy a zkouším věřit tomu,
že větev již nepraskne na lípovém stromu.

Plody jsou výsledkem polibku snažení,
a pocit věrnosti, prý z lásky pramení.
Z pramenů časem stane se řeka,
každého z Vás jednou to čeká.

o5ja
Autor o5ja, 08.10.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí