Sobě

Sobě

Anotace: Vám všem.(Jirko S já tě nekopíruji,napsala jsem jí včera v noci...fkt.)

Napíši si básničku
jen tak pro radost
o něčem,co je mi blízké,
o něčem co mám ráda,
o něčem co miluji.

Ráno vstanu
narovnám záda
v zrcadle se pochválím
budu samý šarm a šprým.

Ještě než to udělám,
musím něco říci Vám
děkuji,že jste,že Vás mám.
Autor takova, 02.02.2005
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí