Mléčná nádhera

Mléčná nádhera

Anotace: jen taková nicka o noční obloze:)

svítil měsíc,
svítil mi do oken
a vypadal
skoro jak kaluž rozlitého mléka
nad kterým prý plakat
se nevyplácí
(ale já přesto plakala)
svítilo na tisíc,
svítilo mléčných kapek
a vypadaly
skoro jako hvězdy
ale já věděla
ne, je to jen mlíko
a pak v okamžiku
někdo slíznul
tu mléčnou nádheru z oblohy
a bylo zase ráno
Autor Rozárenka, 08.10.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Dobrý!

16.10.2006 18:21:00 | Dandysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí