FalseHope

FalseHope

Anotace: ...další klasika....napsáno dnes odpoledne... ^_^

V samotě náhorní plošiny,
slunný den ani jediný.
Jen šero střídáno tmou,
tu za sebou den za dnem jdou.

V oblacích kol pláně pevné sítě,
zářivého doufání stříbrné nitě.
Nalézti mají jasnou hvězdičku,
jež v naději křísla by jiskřičku.

Jiskřička sotva svitla,
už as skomírá.
Stín za dveřmi se klepe,
nedočkavostí umírá.

Sítě potrhané z mračen visí,
chátrají tiše dál.
Čekám, zda jiskřička nadobro zmizí,
či zda se neodvrátí samoty žal.

Po dvouletém v sítích hledání,
internet šanci mi dal.
Pakli však dojde k jejímu ztracení,
má smysl hledat dál?
Autor Comodor Falkon, 02.02.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí