Ptačí svoboda

Ptačí svoboda

Anotace: Miluji ptáčky:-)

Ptačí svoboda
===================

Ptáci krouží do polí,
před nini se tyčí topoly,
větve se k zemi sklánějí
jak ty ptáčky svádějí.
Vysoké jsou až do nebe,
volají:" jsme tu pro tebe."
Tak rozlož svá křídla a leť.
Za tímhle tím polem je širý svět.

Ptáci jen prachem zavíří,
do tajemství světa zamíří,
svobodu a lásku nesou si na peří.
Tak poleť s nimi,
užij si té svobody,
zapomeň chvíli na nohy - jen leť!
Vždyť nádherný je svět.
Však nezapomeň, vrať se na zem zpět... a vyprávěj.
Autor JEIDY, 09.10.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám rád jednoho ptáčka tak snad proto mě to tak zaujalo!!!

09.10.2006 22:44:00 | zewlakk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí