Úroveň upadá

Úroveň upadá

Anotace: Můj názor na nynější svět.

Nemám srdce.

Svět chce být klamán.

Nepoznám se

a nepoznávám.

Panenky nezáří

v září

přece listí nepadá

úroveň upadá.

Nestojím jen tak,

ale proto.

Nemám kam jít

a neznám motto

prázdných dnů.

úroveň upadá.

Noci beze snů

nic mě nenapadá.

Lidi se nezdraví.

Chodí jen kolem sebe

narozeniny se neslaví

a nekoukám na nebe.

Na lásku se nevěří

srdce z ní netěží.

Máme hrdost

a tvrdost

co velí světu.

Chcem odvetu.

Nezajímáme se o druhé.

Neznáme sebe.

Jdem všichni středem.

Jsme kritičtí

málo lidští.

máme masky

Není čas na bělásky.

Jejich křídla.

Spadla dolů.

úroveň upadá.

Lidi se neumí bít.

Za nic.

Ani pořádně přes hubu.

tak na co mi to bude?

úroveň upadá...

Upadá všude.
Autor Noctis Mania, 09.10.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí