Ptáček

Ptáček

Anotace: Taková říkanka pro děti.

Ptáček
========

Slunce pálí a někde v dáli,
si nebem letí ptáček malý,
svobodný,volný si křídly mává,
slunce mu k tomu svůj souhlas dává.

Letí si,letí,tím širým nebem,
vánek si vane,okouzlen letem.

Ptáček z té výšky se dolů dívá,
omámen krásou píseň svou zpívá.
Boží to tvoreček,volně si letí,
svůj život miluje,je jako děti,
svobodný,hravý,s čistotou v duši,
srdíčko v hruďi mu vzrušením buší.
Přírodou letí,v sluneční záři,
moc mu to sluší.
Autor JEIDY, 10.10.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jejdy to je milé ...
...:) ...

10.10.2006 11:38:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí