Propiska

Propiska

Anotace: Večerní propiskové vypsání :)

Rychlá jak síla v rukou ničitele
když se s ní umí zacházet
Anděl i Ďábel v štíhlém těle
skrz její modrou krev můžeme
křísit a nechat zacházet
Autor Peky, 11.10.2006
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí