Posílám Tobě...

Posílám Tobě...

Anotace: trocha poezie ve školní hodině

Posílám po listí
Trochu touhy
Zase mnohem dál
Tam kde jsi se mnou chvíli seděl
Stál
Nevím kudy mám jít dál

Bohové jsou nedostižní
Bohémové krásní

Spousta chudých básní
Toužící říct víc
Než jen jeden drobný cit

V češtině píšu na šedý papír
A tady je můj a náš svět...
Autor KreestynaK, 11.10.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí