Anonymní dopisy - protestsong

Anonymní dopisy - protestsong

Anotace: text

(Prolog)
(On): Protože tvář máš vcelku pěknou
A v mužských hlavách děláš zmatky
Odešlu psaní co tě ve všem usvědčí
Potom snad konečně si řeknou
I ti co věří na pohádky
Že ty jsi stvůra ze všech nestvůr největší

(On): Stalo se už zvykem v našem městě
Nehasit vodou co tě právě nepálí
Já ale nenechám si bránit ve své cestě
Vím že mou snahu jistě kdekdo pochválí

Vystříhám písmenka a sestavím z nich věty
A pak je nalepím na pevné pozadí
Vždyť přece psané slovo staví lepší světy
I tebe jistě od špatností odradí

(Ref): Anonymní dopisy anonymní dopisy
To je ta naše každodenní dávka štěstí
Anonymní dopisy chybějí v nich podpisy
Každý však účinkuje líp než rána pěstí

(Ona): Zprvu jsem nechápala milý Anonyme
Jak vroucí díky lidí vlastně zasloužíš
Že ty tu hlídáš štěstí nás všech tedy i mé
Že na svých bedrech vláčíš je i zemskou tíž

Dík tobě od zítřka se všechno ve mně změní
Potlačím všechno zlo - tys' nápravy mé král
Co bylo nebude a bude to co není
To vše jen pro tebe a tak jak by sis přál

(Ref): Anonymní dopisy anonymní dopisy
To je ta naše každodenní dávka štěstí
Anonymní dopisy chybějí v nich podpisy
Každý však účinkuje líp než rána pěstí

(Oba): A proto chvalme dopis - dopis anonymní
I jeho tvůrce co má pohled sokolí
Vždyť nebýt anonymu - to si dobře všimni
Smích jistě ztratil by se z jeho okolí

Tak pišme udání a sdělení a zprávy
Jistě se mnohý rozvzpomene na "kdysi"
Netřeba obávat se zasloužené slávy
Hlavně však nepřipojujme své podpisy

(Ref): Anonymní dopisy anonymní dopisy
To je ta naše každodenní dávka štěstí
Anonymní dopisy chybějí v nich podpisy
Každý však účinkuje líp než rána pěstí
Autor Petrik78, 11.10.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jasne ze mam ... :-)
P.

12.10.2006 22:59:00 | Petrik78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí