Ráno

Ráno

Anotace: ...takový proud myšlenek, co se ráno honily v hlavě :-)

Ráno je ráno
Nesmělé včera
Dnes vyprodáno
Tak ta věta zněla?

Ráno je chladné
Vezmem si kabát
Snad hvězda spadne
Slavíme sabat

Ráno jen v triku
Pobíhá městem
Měla jsem kliku
Dejte mi ještě

Ráno si spraví
Náladu čajem
Po noci s vrahy
Nad samým krajem

Ráno si hřeje
V slunci své tlapky
Stín už se přejed
Utekl zpátky
Autor Jn.s, 12.10.2006
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí