Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: .........Už se zase blíží Vánoce.......

Tak píšu Ti s láskou
dopis na sklo okenní.
A vsadím se sázkou
že než to někdo ocení
než přijde sem někdo cizí
dopis z okna tiše zmizí.

Vypaří se beze stopy
já se však držím jistoty
Že to jenom mráz
jako pošťák odnesl ho
a na Tvé okno píše zas.

Ledovými květy
napíše ty věty.
Ve kterých se praví:
Přeji Ti moc zdraví,
štěstí,lásky na Vánoce
tak i v celém příštím roce.

Ráno až přistoupíš k oknu
a ta slova uvidíš
Možná že se pousměješ
možná,že to pochopíš.
Až ta slova budeš znát
poznáš snad,že mám Tě rád.
Autor Marvel13, 12.10.2006
Přečteno 1640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí