Ona

Ona

Anotace: ......

Prázdná,jak duše od banánu
nestálá a sypká
Nemá žádnou hranu
Je jak kluzká rybka.

Chtíč v očích žárlivosti
a hlen v nose
touha najít morek kosti
krev na nabroušené kose

Všechno svírá pravý úhel
všechno je i rovnoběžka
sypu si na hlavu popel
kovadlina nad hlavou -je těžká
Autor Lodě, 12.10.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hustýýýýýýýýýýýýýýý =.)

13.10.2006 22:41:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí