není co, není proč

není co, není proč

Anotace: *-* x *+*

Ztráta vůle.
Není proč žít.
Není co vlastnit,
není co mít.

Ztráta důvěry.
Není proč ji dávat, proč ji mít.
Jestli kdysi bývalo,
proč ji vlastnit-dnes není.

Plácám se na břehu života
a ptám se:
„Kdy skočím?“
Naberu dech, dostuduji… vdám se?

Ztráta budoucnosti,
takové jako měla být.
Měním ji s takovou vroucností,
že zapomínám věřit a zapomínám snít,
o budoucnosti své a o vůli k bytí.
O volbě důvěry k někomu,
o volbě žití.
Autor Christien, 13.10.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí